weer even een flikker verhaaltje van mij:

Een loopse teef wordt betrapt terwijl ze…..

Deze sissyfaggot was weer eens goed loops en daarom reed ze op een dag op een paal in het park. Jullie snappen dat dit weer een idioot gezicht was. Dikke tieten bedekt met roze korsetje. Roze latex rokje aan en de rode hooggehakte laarzen daaronder. Doordat ze gekuist was, hoorde je het klikken van metaal op metaal al van verre. Schaamde me dood, maar ja de loopsheid had het gewonnen. Paal stevig vasthouden en ruw mijn gekuist klitje langs de paal wrijven. Kreunen en nog eens kreunen en kon natuurlijk niet stoppen. Had dus ook niets door.
Opeens.
“Gaat die lekker, slet?!”
Daar stond een JONGE NEGER mijn grijzend aan te kijken.
Wist niet waar ik mijn handen zo snel heen leggen moest. Voor bij m’n gekuiste piemel of achter op mijn blote kont. Beide verbood HIJ mij.
“Doorgaan teef”, was het commando. Ondertussen filmde HIJ alles
Stond dus weer mooi te kijk en rood van schaamte ging ik door terwijl natuurlijk die loopse gevoelens weggeëbd waren. Niet dat HEM dat interesseerde.
HIJ liet mijn 10 minuten door stuntelen en pakte mijn toen stevig bij mijn lange blonde haren vast en trok mij mee. Voorovergebogen probeerde ik HEM bij te houden en dit was lastig omdat mijn laarzen met een kettinkje aan elkaar verbonden was. Kleine stapjes dus, maar wel met een stevig tempo want anders kon ik HEM niet bijhouden.
Andere mensen die ons zo zagen lachten flink.
“Wat een flikker”. “Homo”. Uitgescholden als mietje of watje of loser daar kon deze vieze gore flikker het meedoen.
Bij een paaltje met een bordje: hondenuitlaatgebied zette HIJ mij vast aan de riem die aan mijn halsband zat. DE JONGE DOMINANTE NEGER beval mij staan te blijven, maar ja de riem was veel te kort dus mijn kop haast bij paaltje en kont mooi de lucht in.
Achter mij plaatste HIJ een bordje: gratis te neuken.
En liet mij achter.
... See more